Produkt został dodany do koszyka.

  • Produktów: (0)
  • Wartość: 0,00 PLN
Otwórz koszyk
Pomoc

Prywatność i cookies - Piątek, 10 Marzec 2017

Ochrona prywatności
1. Sklep internetowy, pod forceblades.com domena jest własnością Anor galada Limited, International House, 24 Holborn wiadukt, EC1A 2 mld Londyn, Wielka Brytania adres do korespondencji: Anor galada Limited, Sikorskiego 22/2, 32-400 Myślenice, Polska. Anor Galad Limited zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w poniższej Polityce Prywatności. Nowa wersja Polityki prywatności będą publikowane na stronie internetowej forceblades.com.
2. Klient poprzez zarejestrowanie się lub złożenie zamówienia w sklepie sagear.eu wyraża zgodę na gromadzenie i przetwarzanie danych osobowych przez sagear.eu świadczonych w postaci danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 09.29.1997 (Dz U. nr 133 poz. 883) z późniejszymi zmianami. Dane będą przetwarzane w celu utrzymania sklepu, w szczególności: - korzyści dostępne za pośrednictwem Serwisu, - zawarcie umowy sprzedaży i obsługi zamówień składanych przez klientów - usługi marketingowe i towarów oferowanych przez forceblades.com (jeśli udzieleniem zezwolenia ) - obsługa procesu rejestracji - przetwarzanie ewentualne roszczenia - wysyłanie poprzez e-mail forceblades.com zamówionego biuletynu (newslettera) - Dostosowanie forceblades.com do potrzeb klientów
3. Dane osobowe będą przekazywane osobom trzecim jedynie za rozpatrzenie konkretnego zlecenia złożonego przez Klienta. Oznacza to w szczególności środki wysyłki (firm pocztowych i wysyłki), a podmioty, które przetwarzają płatności.
4. Klient ma prawo wglądu do treści danych osobowych oraz ich zmiany, a także zażądać usunięcia wspomnianych danych. W tym celu należy wysłać wiadomość e-mail z odpowiednim wnioskiem do info@forceblades.com~~pobj adresowej lub zadzwonić pod numer telefonu +48 796 615 409 lub skorzystać z funkcji "Moje konto" na stronie forceblades.com.
5. Forceblades.com używa cookies w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu forceblades.com przez Klienta lub innej osoby. typ pliku cookie pozwalają na: - utrzymanie sesji klienta (po zalogowaniu), dzięki czemu klient nie musi na każdej stronie widoku forceblades.com wpisywać nazwy użytkownika i hasła - dostosowanie do potrzeb forceblades.com klientów i innych osób korzystających z usługi - tworzenie statystyk oglądalności na stronie forceblades.com

Brak nowości.